Jaktfeltstevne AVLYST

På grunn av lite mannskap må vi dessverre avlyse jaktfeltstevnet førstekommende søndag 9. september.
Kommer tilbake til ny dato hvis det blir anledning senere.

Leirdueskytingen lørdag 08.09 blir også avlyst, det arrangeres jaktprøvekurs på banen denne dagen.

Slottedugnad + litt vedlikehold

Hei, vi samles på først kommende tirsdag 14/8  klokken 18.00 til gressklipping og litt nødvendig vedlikehold, ta med kantklipper/ ryddesag, rive. 
Som sikkert alle vet er det samlagsstevne førstkommende lørdag og søndag. Det betyr at det blir klargjøring på fredag ettermiddag.

 

Bekymringer fra baneansvarlig

Bilde

Hei alle skyttervenner.       
Det er ikke så oppmuntrende å finne skiver slik etter skyting, spesielt med tanke på at dørene har ligget nede under skyting. Vedlikehold av elektroniske skiver er både tidkrevende og dyrt, når vi som lag må bruke så mye tid og penger på dette blir fristelsen til å la all jegerskyting foregå på papp. Vær så snill å stopp opp om du ikke får anvisning, det er en grunn!! Enten er skiven allerede feil, eller så vil den bli det om du fortsetter. Det skjer uhell, men sammen kan vi sørge for at tilbudet om skytebane kan bli overkommelig for de få som tar seg tid til å holde anlegget i orden. Bildene er bare en liten del av skadene -((

Endelig i gang med utendørsskyting

Da er vi endelig klar til å starte utendørssesongen.
Dere finner aktivitetsplanen for året her: Aktivitetsplan 2017
Endringer og ting som kan komme i tillegg til dette vil bli annonsert gjennom nettside og facebook.
Skal også ha noen dugnader i løpet av året, håper så mange som mulig vil hjelpe til. Vil varsle på facebook / sms når det måtte komme.